- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Aby tradycji stało się zadość także i w tym roku rusza akcja kalendarzowa na naszym forum.
Ogłaszam konkurs na 12 najlepszych zdjęć naszych motocykli do kalendarza DKW Auto Union na 2014 rok.
Zasady konkursu:
- każdy z użytkowników może na konkurs wysłać tylko 3 różne zdjęcia swoich motocykli
- wysyłamy tylko zdjęcia poziome bardzo dobrej jakości w proporcjach 4:3
- w konkursie biorą tylko udział tylko zdjęcia przedstawiające motocykle DKW z naszego forum
- zdjęcia mocno retuszowane nie będą mogły wsiąść udziału w konkursie.
- nadsyłając zdjęcia do konkursu ich autor zrzeka się praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
- głosujemy tylko na jedno zdjęcie motocykla nadesłane przez użytkownika, jeśli użytkownik wysłał 3 różne zdjęcia trzech
różnych motocykli to można na każde oddać głos.
Zdjęcia przysyłacie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia15.11.2013 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2014".
Do tej daty uczestnicy konkursu mogą jeszcze wymienić zdjęcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Od 16 do 23 listopada 2013 będzie uruchomiona ankieta, w której wybierzemy z pośród nadesłanych 12 najlepszych zdjęć motocykli DKW.
Zapraszam do obejrzenia wszystkich nadesłanych prac do naszego Kalendarza DKW na 2014 roku do naszej Galerii.
Na dzień dzisiejszy mamy 5 motocykli w konkursie.
Remik napisał:
Dośle zdjęcia jeszcze dwóch moich pozostałych dekawek.
Remik, przeczytaj raz jeszcze zasady konkursu i wszystko Ci się wyjaśni
Remik, jeśli chcesz wymienić jakieś nadesłane już zdjęcie na zdjęcie innego Twojego motocykla to masz na to czas do 15.11.2013 r.
jeśli mogę coś zasugerować, przesyłajcie proszę zdjęcia, nie przypadkowe, ale nadające się do kalendarza, takie które sami chcielibyście oglądać cały miesiąc i za pośrednictwem których chcielibyście się pochwalić swoim motocyklem. Nie chcę, żebyście mnie, moi drodzy, źle zrozumieli, ale warto się trochę wysilić, żeby w kadrze nie było gumy od mocowania bagażu, tankbagów, żeby kadr był jako tako wypełniony itp. Jeśli ktoś z Was będzie chciał, chętnie pomogę w kadrowaniu i obróbce fotek przed ich zamieszczeniem.
Ostatnio edytowany przez zdychawka (2013-11-11 17:57:23)
Koledzy powili zbliża się koniec terminu nadsyłania zdjęć do kalendarza a niestety także Ci co obiecali mi i telefonicznie i mailowo, że coś podeślą, ale nadal się z tych obietnic nie wywiązali, no chyba że nie chcecie kalendarza na przyszły rok to nic na sile.
Wszystko w Waszych rekach.
Niestety nie mam kompletu zdjęć do kalendarza, po terminie dostałem jeszcze jedne komplet zdjęć, które zamieściłem ma w Galerii Kalendarza DKW 2014.
Do końca tego tygodnie tj do 22.11.2013 można nadsyłać jeszcze pracę, po tym terminie jeśli nikt nic nie nadeślę któryś z forumowiczów będzie wyróżniony i jego dwa zdjęcia wg mojej opinii będą dwa razy w kalendarzu.
Mamy 12 różnych motocykli, myślę że nie ma co już dłużej zwlekać, tak kto miał wysłać już wysłał więc glosujemy.
Głosowanie potrwa do 28.11.2013 r. do godziny 24:00
1 a
2 c
3 b
4 c
5 b
6 a
7 a
8 c
9 b
10 a
11 a
12 a
DKW-spec
1 c
2 c
3 a
4 c
5 b
6 c
7 a
8 b
9 c
10 b
11 c
12 b
Ostatnio edytowany przez Bierrocker (2013-11-21 20:03:04)