- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Witam wszystkich fanów dekawek
To jest właśnie to miejsce na które czekaliśmy, loguje się a tu kilku znajomków, a co jeden to większy mózg dekawkowy trzeba korzystać z ich wiedzy:)
Mam kilka dekawek pod i naramowych
trzepak
Dekawkowiec gaduła
Witam
Witam Cie trzepak na naszym forum, przedstaw Nam swoje motocykle. Pozdrawiam
Witaj. Nie dręczcie chłopaka. Jeśli kolega posiada jakieś DKW to pokaże je nam. Jeśli nie, to nic nie zobaczymy. Ciekawy jestem tych "nad i pod ramówek". Ja powoli się przygotowuję na szok..
Witam wszystkich
Szoku nie będzie niestety większość moto do remontu zrobione sport 350( 4 biegowa skrzynia) od czasu do czasu nim pomykam,km 200 i luxus 300.
Na swój czas czakają z tych podramówek specjal 200, e 250, 300 i do doszlifowania 500 a z tych naramówek 500 tki i inne.
NA razie nie mam zdjęć ale postaram się wyprowadzić stadko i coś wrzucę.
Można wierzyć i nie wierzyć w te opowieści ale ktoś tam był u mnie w garażu i widział
trzepak
Dekawkowiec gaduła
Kolego trzepakZ czy te podramowe dkw są w orginalnym malowaniu? jak tak to pozazdroscic takich motocykli ,pozdrawiam
Marcinie ! Czy ten motorek z białym przodkiem to nie czasami super rarytasowy schiittoff 500 model bodajże JN lub JS. Jaka jest historia tego czterosówa DKW :-) Wiem,że taki był a może jeszcze jest w Bydgoszczy.
Dodaję linka do fajnej stronki:
http://taurus-media.de/motor-lit/produc … -1932.html
Pozdrawiam kolegę serdecznie i życzę duuużo czasu i pieniędzy ( może na emeryturze) aby to wszystko ogarnąć.