- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
... A można prosić o drugą wersję w kolorze? Może jakieś inne zdjęcia by użyć, np jakiegoś NSU czy BSA zapodać?
Komar napisał:
... A można prosić o drugą wersję w kolorze? Może jakieś inne zdjęcia by użyć, np jakiegoś NSU czy BSA zapodać?
Kalendarz powstał od początku w wersji czarno-białej więc wersji kolorowej nie ma, innych zdjęć nie będzie bo to forum DKW i tylko nasze Dekawki będą w Kalendarzu, w Kalendarzu forum iżowego Junaków czy AWO-ków też nie widziałem 😂😂😂
Ja optuję o zmianę i wklejeniem na szybko Uralów Dnieprów i Yamahy
Komar napisał:
Ja optuję o zmianę i wklejeniem na szybko Uralów Dnieprów i Yamahy
zdychawka napisał:
ja checę Jawę TS!
Za rok będą same Iże
Paczki wystartowały do Was, dwie osoby nie podały pełnych danych więc czekam do 23.12. po tej dacie nie będzie mnie w Szczecinie.
Do ostatnich dwóch osób paczki poszyły, na przyszłość koledzy proszę Was, czytajcie maile "ZE ZROZUMIENIEM" nie piszcie mnie gdzie jest paczkomat czy kolo sklepu czy kapliczki bo mnie to nie obchodzi, ja paczek nie doręczam tylko INPOST.
Potrzeba podać tylko 3 dane:
- nr paczkomatu;
- maila;
- telefon
Nic więcej, czy to na prawdę takie trudne???
Proszę oczywiście dać znać na forum, że kalendarze do Was dotarły
Mam i ja. Ozzy, jak co roku stanąłeś na wysokości zadania! Dziękuję za Twoje zaangażowanie, bardzo to doceniam; Panowie chapeau bas!
DKW-spec
Kalendarze dotarly. Dziekuje bardzo Ozzy
Dziękuję, kalendarz dotarł i jestem zachwycony. Jak zwykle wielkie wyrazy szacunku za wkład pracy dla Ozzego.
Mam nadzieje, że wszyscy już mają kalendarze, wg danych z aplikacji INPOST-u wynika, że wszyscy odebrali przed świętami 😉