- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Poraz czternasty og³aszam konkurs na 12 najlepszych zdjêæ naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2025 rok.
Zasady konkursu:
- ka¿dy z u¿ytkowników mo¿e na konkurs wys³aæ tylko 3 ró¿ne zdjêcia swojego motocykla lub 3 ró¿nych swoich motocykli DKW.
- wysy³amy tylko zdjêcia poziome bardzo dobrej jako¶ci w proporcjach 4:3
- w konkursie bior± tylko udzia³ tylko zdjêcia przedstawiaj±ce motocykle DKW z naszego forum
- zdjêcia mocno retuszowane nie bêd± mog³y wsi±¶æ udzia³u w konkursie.
- nadsy³aj±c zdjêcia do konkursu ich autor zrzeka siê praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjêcia przysy³acie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 10.11.2024 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2025", uszanujcie moj± pro¶bê i tytu³ tematu bo co roku mam problemy aby odnale¼æ wszystkie zdjêcia na poczcie jak s± byle jak zatytu³owane.
Do tej daty uczestnicy konkursu mog± jeszcze wymieniæ zdjêcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostan± wybrane naj³adniejsze zdjêcia, które zostan± opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2025 roku.
Zapraszam do wspólnej zabawy!!!
Trochê ostatnio mia³em ma³o czasu ze wzglêdu na zmianê miejsca pracy i zamieszkania ale Kalendarz DKW na 2025 rok sam siê nie zrobi, pierwsze propozycje ju¿ mam od ednrju i MateSza i he³miarz.
Zapraszam do obejrzenia pierwszych zajêæ Galerii Kalendarza DKW na 2025 rok.
Dzi¶ wp³ynê³y kolejne propozycje od Remika, Tomasza Tomaszewskiego, ode mnie i od zdychawki.
Dzi¶ wp³ynê³a propozycja od Jackasj do Galerii Kalendarza DKW na 2025 rok.
Kolejna nowa propozycja od Kojota, zapraszam do Galerii Kalendarza DKW na 2025 rok, poziom robi siê co roku wy¿szy 😎
endrju napisał:
Tomek Tomaszewski pozamiata³ t± ORE....
To prawda. Tomka foty ciê¿ko bêdzie przebiæ 😎
Do niedzieli czekam na Wasze propozycje do Kalendarza DKW na 2025 rok .
Przez awari? serwera wysypa?a si? ca?a lista ch?tnych na kalendarze DKW na 2025 rok.
Ozzy 4 szt
Klemens Forel 1 szt.
he?miarz 1 szt.
Jaceksj 1 szt
zdychawka 3 szt
Remik 2 szt.
endrju 6 szt.
KAROL 3 szt.
MateSz 1 szt.
alexx_2007 2 szt.
Maciek12 1 szt.
Do druku idzie 30 sztuki kalendarza choc wg listy jest 24 szt to 6 szt bedzie dla tych co sie zreflektuja, ze byli na liscie a ich nie ma. Dzi¶ ka¿dy z listy zadeklarowanych dostanie maila z danymi do wp³aty za zamrowion± ilo¶æ sztuk.
Cena za 1 szt. Kalendarza DKW 2025 rok wynosi 46 z³ + koszt przesy³ki i opakowania (paczkomat INPOST)
1 szt - 63 z³ (46 z³ + 17 z³ za przesy³kê)
2 szt - 109 z³ (2x46 z³ + 17 z³ za przesy³kê)
3 szt - 155 z³ (3x46 z³ + 17 z³ za przesy³kê)
4 szt - 201 z³ (4x46 z³ + 17 z³ za przesy³kê)
6 szt - 293 z³ (6x46 z³ + 17 z³ za przesy³kê)
Dzi¶ wieczorem do ka¿dego zadeklarowanego wysy³am dane do przelewu na maila, proszê tak¿e pamiêtaæ aby podaæ nr paczkomatu INPOST-u do wysy³ki oraz nr telefonu aby móc odebraæ przesy³kê.
Proszê aby w tytule, zap³aty Kalendarz DKW 2025 i nick z forum, nie wszystkich znam z imienia i nazwiska a tak u³atwi mi to pracê.
Kalendarze oczywi¶cie bêd± wysy³ane po zaksiêgowaniu wp³aty na konto, wp³aty proszê dokonywaæ jak najszybciej, mam nadziejê ¿e ka¿demu zale¿y na czasie aby kalendarz doszed³ jak najszybciej.
Gdyby kto¶ nie odsta³ maila proszê o pilny kontakt.
Oto wygrane zdjêcia do naszego KALENDARZA DKW 2025
8Na kolor niebieski zaznaczam te osoby, które ju¿ zap³aci³y, znaczkiem @ zaznaczy³em te osoby, które poda³y mi nr paczkomatu inpostu:
Ozzy
Klemens Forel @
he?miarz @
Jaceksj @
zdychawka @
Remik
endrju @
KAROL @
MateSz
alexx_2007
Maciek12 @
Przepraszam za spamowanie ale chyba dalej jestem problem z serwerem.
Ozzy gdyby by?a opcja na jeszcze jeden to by?oby fajnie. By?em na li?cie przed awari? serwera. Dzi? zalogowa?em si? na forum i widz? informacj? od Ciebie.
Dzi?kuj?
Maciek12 napisał:
Panie dzi?kuj?!! Pode?lij mi maila to zrobi? przelew
Wyslalem Ci maila z danymi do przelewu.
Na chwile obecna na forum nie mozna uzywac polskich znakow bo sie nie da inaczej dodac posta.