- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Dekawkowiec gaduła
witam mam na imię Rafał mieszkam w Gorlicach miejscowość znajduje się 40 km na wschód od Nowego Sącza motocykle które mam to Awo Simson 425 T z 1956r i DKW prawdopodobnie 250 sport lub sb nie znam daty produkcji nie ma jej na tabliczce znamionowej jak zrobię zdjęcia to prześlę pozdrawiam wszystkich
Dekawkowiec gaduła
jak je później tu umieścić
Dekawkowiec gaduła
dzięki pozdrawiam
Witaj killer-rafal na naszym forum, w wolnej chwili uzupełnij swój profil.
Jak masz jakieś zdjęcia to proszę przedstaw je w odpowiednim dziale dziele, a jeśli nie jesteś pewnie jaki to modle to umieść w tym temacie zdjęcie to odpowoednio Ci pokierujemy.
W Organizacji forum znajdziesz instrukcję w jaki sposób możesz dodać zdjęcia na forum, są na to dwa sposoby.
Pozdrawiam
Dekawkowiec gaduła
Witam,
Dekawkowiec
cześć!
Dekawkowiec gaduła
WItam
Dekawkowiec gaduła
mam problem z przesłaniem zdjęć do galerii robię tak jak opisał to Ozzy ale nie ma ich na galerii
Dekawkowiec gaduła
[img]file:///F:/DCIM/100KZ712/100_2607.JPG[/img]
killer-rafal przestudiuj dokładnie DODAWANIE ZDJĘĆ Z KOMPUTERA DO GALERII FORUM a z pewnością Ci się uda.
Jest to naprawdę bardzo proste, a to co Ty powyżej dałeś to adres zdjęcia u Ciebie w komputerze a nie w galerii.
Dekawkowiec gaduła
witaj ozzy próbowałem kilkakrotnie wszystko w porządku do czasu wysyłania gdy to nastąpiło po chwili to pojawiał się biały ekran i tak za każdym razem gdy próbowałem przesłać zdjęcie do galerii
killer-rafal być może wklejasz zbyt duże zdjęcia do galerii i dlatego nie wchodzą Ci, gdyż można dodać foty o rozdzielczości 30000x22000 pikseli.
Możesz jeszcze spróbować ImageShack tu masz jak z niego korzystać dodawanie zdjęć z imageshack - tutorial.