- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Witam !!!
Mam na imię Kazik i jakiś czas temu budowałem nie jedną DKW i dorabiałem jakie tam graty do nich
Więc mam taki nick jaki mam od ...........ładnych kilku lat
Z pewnością znajdą się tu takie osoby co może mnie znają a może też o mnie słyszeli
A jak nie to z pewnością się poznamy
Na razie zawitałem na jakiś czas do Polski na ile to się okaże ??.........moze na stałe ??
Ostatnio edytowany przez kazek_dkw (2011-03-24 16:34:16)
Witaj Kazek na naszym forum
My się poznaliśmy pewnie jeszcze przed Twoim wyjazdem UK, kupiłem u Ciebie trochę części do mojego DKW NZ 350-1 ale to było już dobrą chwile temu, ale bardzo siebie chwale jakość Twojego wykonania, nigdy nie musiałem niczego poprawiać i dopasowywać.
Pozdrawiam
A witam Cię Ozzy
Tylko mnie tak nie wychwalaj
Bo pomyślą ze to jaka reklama A wiesz nie ..................... wolno reklamować w ten sposób
A tak mianowicie nnnnooooo-upłynęło tych parę wiosen jak się znamy i nie jedna dykta stanęła na koła
Pozdrawiam z Brzegu
Kazek bardzo cieszę się, że wreszcie zawitałeś do nas na forum, a co do reklamy to jak najbardziej jest wskazana w dziale Repliki części, a tym bardziej takie wyroby wśród nas posiadaczy motocykli DKW NZ są bardzo cenione.
Dekawkowiec gaduła
Witam
Dekawkowiec gaduła
Tyle że zdążyłem Ozziemu powiedzieć o Twoim comabck :)Tutaj proszę już jest Książę częśći do dykty
pamietaj o Nas z pewną Biblią DKW-owską :)Fajnie że jesteś Kazik: 3sie