- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
dariusz08 napisał:
... mo¿e byæ takie ?
niestety nie mojego autorstwa siê raczej siê nie da
Pewnie ¿e mo¿e, nie musi byæ Twojego autorstwa, wa¿ne by by³ na nim Twój motocykl
Choæ to zdjêcie bardziej mi siê podoba, ma swój niepowtarzalny klimat.
Gara¿owe foty te¿ mog± byæ, jak s± zrobione z g³ow± te¿ maj± swój niesamowity klimat, czekam na Wasze kreatywne dzia³anie, jak na razie tylko jedna osoba po za mn± przys³a³a foto na konkurs.
Chocia¿ nie jestem zagorza³ym patriot± to mimo wszystko nie potrafiê sobie wyobraziæ go¶cia w niemieckim mundurze wisz±cego u mnie na ¶cianie.
Co roku kupujê kalendarz i teraz bêdzie tak samo, z tym ¿e w nastêpnym roku niektóre karty bêd± wisieæ po dwa miesi±ce.
W ogóle to mam w±tpliwo¶ci co do tego czy kalendarz z w³a¶cicielami to najlepszy pomys³. A co do tego by motorki by³y w cywilu to jestem jak najbardziej za, choæ na co dzieñ je¿d¿ê emk± - z za³o¿enia motocyklem wojskowym.
W zale¿no¶ci co przy¶l± na u¿ytkowcy forum tak bêdzie siê kreowa³ nasz kalendarz.
Jak na razie mam tylko 3 propozycje.
Junakowiec
MateSz napisał:
Dla mnie mog± byæ "wojaki" ale bez w³a¶cicieli w mundurach na nich.
Popieram
Uwa¿am ¿e z paru powodów takich zdjêæ nie powinno byæ w forumowym kalendarzu. Co innego je¶li kto¶ przebra³by siê za niby za ¿o³nierza Armii Krajowej lub ... Armii Ludowej? te¿ za bardzo nie pasuje. Niektórych i AK mo¿e denerwowaæ i mog± bardzo wiele powodów wypisaæ dlaczego tak jest. My¶lê ¿e to rozmowa na d³u¿szy wieczór. Zdrowiej bêdzie je¶li ró¿ne opcje zostan± w szufladzie na tym forum a motory bêd± i wojskowe, bo jest parê piêknych na tym forum i cywilne czyli takie jak to dekawki g³ównie stworzono. Pozdrawiam
Motocykli w naszej galerii przybywa, mamy ju¿ na pó³ roku kalendarza, czekamy na resztê
MateSz napisał:
Panowie pogodzê Was wszystkich niech bêd± dziewczyny w mundurze a najlepiej bez
johan1, ja nie mam nic przeciwko ale czy znajd± siê na to chêtne?
Junakowiec
johan1 napisał:
MateSz napisał:
Panowie pogodzê Was wszystkich niech bêd± dziewczyny w mundurze a najlepiej bez
Mia³em to samo proponowaæ
Powiem Wam ¿e zdjêcia w galerii s± z roku na rok ³adniejsze. Jestem pod wra¿eniem i z niecierplowo¶ci± czekam