- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
dariusz08 napisał:
... może być takie ?
niestety nie mojego autorstwa się raczej się nie da
Pewnie że może, nie musi być Twojego autorstwa, ważne by był na nim Twój motocykl
Choć to zdjęcie bardziej mi się podoba, ma swój niepowtarzalny klimat.
Garażowe foty też mogą być, jak są zrobione z głową też mają swój niesamowity klimat, czekam na Wasze kreatywne działanie, jak na razie tylko jedna osoba po za mną przysłała foto na konkurs.
Chociaż nie jestem zagorzałym patriotą to mimo wszystko nie potrafię sobie wyobrazić gościa w niemieckim mundurze wiszącego u mnie na ścianie.
Co roku kupuję kalendarz i teraz będzie tak samo, z tym że w następnym roku niektóre karty będą wisieć po dwa miesiące.
W ogóle to mam wątpliwości co do tego czy kalendarz z właścicielami to najlepszy pomysł. A co do tego by motorki były w cywilu to jestem jak najbardziej za, choć na co dzień jeżdżę emką - z założenia motocyklem wojskowym.
W zależności co przyślą na użytkowcy forum tak będzie się kreował nasz kalendarz.
Jak na razie mam tylko 3 propozycje.
Junakowiec
MateSz napisał:
Dla mnie mogą być "wojaki" ale bez właścicieli w mundurach na nich.
Popieram
Uważam że z paru powodów takich zdjęć nie powinno być w forumowym kalendarzu. Co innego jeśli ktoś przebrałby się za niby za żołnierza Armii Krajowej lub ... Armii Ludowej? też za bardzo nie pasuje. Niektórych i AK może denerwować i mogą bardzo wiele powodów wypisać dlaczego tak jest. Myślę że to rozmowa na dłuższy wieczór. Zdrowiej będzie jeśli różne opcje zostaną w szufladzie na tym forum a motory będą i wojskowe, bo jest parę pięknych na tym forum i cywilne czyli takie jak to dekawki głównie stworzono. Pozdrawiam
Motocykli w naszej galerii przybywa, mamy już na pół roku kalendarza, czekamy na resztę
MateSz napisał:
Panowie pogodzę Was wszystkich niech będą dziewczyny w mundurze a najlepiej bez
johan1, ja nie mam nic przeciwko ale czy znajdą się na to chętne?
Junakowiec
johan1 napisał:
MateSz napisał:
Panowie pogodzę Was wszystkich niech będą dziewczyny w mundurze a najlepiej bez
Miałem to samo proponować
Powiem Wam że zdjęcia w galerii są z roku na rok ładniejsze. Jestem pod wrażeniem i z niecierplowością czekam