- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Kalendarze jutro rano odbieram ale wysy³ka bêdzie dopiero w czwartek gdy¿ jutro mam drug± zmianê w pracy.
Jak zawsze mamy paru maruderów, którzy przelewy robi± przez Kamczatkê ale miejmy nadziejê, ¿e siê nie rozmy¶lili a je¶li siê tak to trudno, zawsze jaki¶ chêtny na kalendarz siê znajdzie, wiêc na wp³atê czekam do poniedzia³ku 14.12.2016.
Pierwsza wiêksza partia przesy³ek posz³a wczoraj rano, czekam jeszcze na dwie wp³aty, aby by³o fair to poczekam do poniedzia³ku, je¶li nie otrzymam wp³aty od wtorku bêd± dwa kalendarze do wziêcia, wiêc kto pierwsze ten lepszy a zg³oszenia na forum, decyduje kolejno¶æ.
W sobotê puszczê jeszcze dwie przesy³ki do tych co zapomnieli mi podaæ swoje adresy.
Proszê o info od Was, ¿e kalendarze dosz³y.
Junakowiec
Do mnie dotar³ . Jakie¶ serduszka na kopercie by³y namalowane :0 Chyba Madzia to adresowa³a .
Pozdrawiam
Krokodylek napisał:
Do mnie dotar³ . Jakie¶ serduszka na kopercie by³y namalowane :O Chyba Madzia to adresowa³a .
Pozdrawiam
¯eby¶ wiedzia³, Madzia ma te¿ bardzo du¿y wk³ad przy pracy nad kalendarzami
Wszyscy ju¿ wp³acili kasiorê za kalendarze, byæ mo¿e dzi¶ wieczorem puszczê ostatni± partiê na poczcie ca³odobowej.
Do mnie dotar³ kalendarz i jestem mocno zaskoczony.
Z roku na rok coraz fajniejsze zdjêcia i opracowanie kalendarza. Widaæ, ¿e trud w³o¿ony w oprawê graficzn± siê zwróci³.
Bardzo dziêkujê Wam.
Krokodylek napisał:
Do mnie dotar³ . Jakie¶ serduszka na kopercie by³y namalowane :0 Chyba Madzia to adresowa³a .
Pozdrawiam
Do mnie zapewne adresowa³ Ozzy, bo serduszek nie ma
Kurcze te¿ szuka³em serduszek ale w sumie nie znamy siê a¿ tak dobrze to czemu mia³y by byæ
Dekawkowiec
Witam!
Kalendarz dotar³ do mnie. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Bardzo dziêkujê i pozdrawiam.
Roman
Junakowiec
dariusz08 napisał:
Widocznie jeste¶ ma³o atrakcyjny hahaha !!! Musisz sobie Junaka kupiæ !!! doda Ci to +20 do zajebisto¶ci
Zreszt± ja tam u Madzi mam specjalne wzglêdy heheh
Pozdrawiam
dariusz08 napisał:
Wszystkie przesy³ki ja adresowa³em ale z tego co pamiêtam to i u Ciebie co¶ by³o, s³abo patrzy³e¶
Ozzy napisał:
z tego co pamiêtam to i u Ciebie co¶ by³o, s³abo patrzy³e¶
o kurde !!!
faktycznie, jest jedno ma³e ale jednak serduszko .
Trochê przeziêbiony jestem to mo¿e t³umaczyæ brak spostrzegawczo¶ci
Junakowiec
dariusz08 napisał:
Trochê przeziêbiony jestem to mo¿e t³umaczyæ brak spostrzegawczo¶ci
Ja mia³em cztery