- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Kalendarze jutro rano odbieram ale wysyłka będzie dopiero w czwartek gdyż jutro mam drugą zmianę w pracy.
Jak zawsze mamy paru maruderów, którzy przelewy robią przez Kamczatkę ale miejmy nadzieję, że się nie rozmyślili a jeśli się tak to trudno, zawsze jakiś chętny na kalendarz się znajdzie, więc na wpłatę czekam do poniedziałku 14.12.2016.
Pierwsza większa partia przesyłek poszła wczoraj rano, czekam jeszcze na dwie wpłaty, aby było fair to poczekam do poniedziałku, jeśli nie otrzymam wpłaty od wtorku będą dwa kalendarze do wzięcia, więc kto pierwsze ten lepszy a zgłoszenia na forum, decyduje kolejność.
W sobotę puszczę jeszcze dwie przesyłki do tych co zapomnieli mi podać swoje adresy.
Proszę o info od Was, że kalendarze doszły.
Junakowiec
Do mnie dotarł . Jakieś serduszka na kopercie były namalowane :0 Chyba Madzia to adresowała .
Pozdrawiam
Krokodylek napisał:
Do mnie dotarł . Jakieś serduszka na kopercie były namalowane :O Chyba Madzia to adresowała .
Pozdrawiam
Żebyś wiedział, Madzia ma też bardzo duży wkład przy pracy nad kalendarzami
Wszyscy już wpłacili kasiorę za kalendarze, być może dziś wieczorem puszczę ostatnią partię na poczcie całodobowej.
Do mnie dotarł kalendarz i jestem mocno zaskoczony.
Z roku na rok coraz fajniejsze zdjęcia i opracowanie kalendarza. Widać, że trud włożony w oprawę graficzną się zwrócił.
Bardzo dziękuję Wam.
Krokodylek napisał:
Do mnie dotarł . Jakieś serduszka na kopercie były namalowane :0 Chyba Madzia to adresowała .
Pozdrawiam
Do mnie zapewne adresował Ozzy, bo serduszek nie ma
Dekawkowiec
Witam!
Kalendarz dotarł do mnie. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Roman
Junakowiec
dariusz08 napisał:
Widocznie jesteś mało atrakcyjny hahaha !!! Musisz sobie Junaka kupić !!! doda Ci to +20 do zajebistości
Zresztą ja tam u Madzi mam specjalne względy heheh
Pozdrawiam
dariusz08 napisał:
Wszystkie przesyłki ja adresowałem ale z tego co pamiętam to i u Ciebie coś było, słabo patrzyłeś
Ozzy napisał:
z tego co pamiętam to i u Ciebie coś było, słabo patrzyłeś
o kurde !!!
faktycznie, jest jedno małe ale jednak serduszko .
Trochę przeziębiony jestem to może tłumaczyć brak spostrzegawczości
Junakowiec
dariusz08 napisał:
Trochę przeziębiony jestem to może tłumaczyć brak spostrzegawczości
Ja miałem cztery