- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Tradycyjnie jesienią bierzemy się za przygotowanie nowego Kalendarza DKW na 2015, tak więc w tym roku już miesiąc wcześniej w porównaniu do lat poprzednich aby każdy na gwiazdkę dostał już nowy kalendarz.
Ogłaszam konkurs na 12 najlepszych zdjęć naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2015 rok.
Zasady konkursu:
- każdy z użytkowników może na konkurs wysłać tylko 3 różne zdjęcia swojego motocykla lub 3 różnych swoich motocykli DKW.
- wysyłamy tylko zdjęcia poziome bardzo dobrej jakości w proporcjach 4:3
- w konkursie biorą tylko udział tylko zdjęcia przedstawiające motocykle DKW z naszego forum
- zdjęcia mocno retuszowane nie będą mogły wsiąść udziału w konkursie.
- nadsyłając zdjęcia do konkursu ich autor zrzeka się praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjęcia przysyłacie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 26.10.2014 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2015".
Do tej daty uczestnicy konkursu mogą jeszcze wymienić zdjęcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostaną wybrane najładniejsze zdjęcia, które zostaną opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2015 roku.
zdychawka napisał:
Czy koncepcja z właścicielem na foto jest aktualna, czy ma być sam motocykl?
Koncepcja dowolna
Czesi tak robili kalendarz motocyklami NSU http://smiser.rajce.idnes.cz/foto_kalendar/ może ktoś się skusi?
Bardzo ładny mieli Czesi pomysł Wynajęli Dziewczyny czy to ich Żony i Partnerki? Naród jest to co zaskakuje ale trzeba przyznać, że kobitkom nic nie brakuje, cycuszek ładny i pierożek wygolony
Co prawda to prawda ale dziewczyny naprawdę ładne, kobiece a nie jakiś suche modelki ze sztucznymi cyckami.
Czesi to inna mentalność, jak chodzi o kulturę nagości to jesteśmy za nimi 100 lat, kto był w Czechach na plaży to wie o czym mówię, u nas to jest temat tabu i nie do pomyślenia.
Tak więc Panowie, jak macie już jakieś koncepcje to proszę wysyłać foty.
Wpłynęła pierwsza propozycja do naszego nowego kalendarza, którą można obejrzeć w temacie Kalendarz DKW na 2015 rok (Galeria).
Dekawkowiec
Może i tak, ja jednak chciałbym móc powiesić kalendarz w okolicy zawieszonego godła
Powiem tak że wersja czeska jest ciekawa ale zdjęcia są nieartystyczne i ordynarne choć niektóre z tych pań są akceptowalne.
Wyjdzie nam kalendarz dla mechaników sprzed wojny.
Jestem za normalnymi zdjęciami choć jakaś ładnie ubrana w epokowy strój pani mogła by być.
dariusz08 napisał:
Z chęcią dodałbym czwarte zdjęcie , niestety wolno zaproponować tylko trzy ale nie wiem z którym je zamienić ?
Do 19 października masz czas się zastanowić zanim ruszy głosowanie
Dekawkowiec
Czekam na Wasze propozycje. Moja DKW 300 niestety nie wypięknieje do zakończenia edycji
Ona wcale nie musi być piękna. Jak będzie w jednym kawałku i trochę rdzy na niej zalega to jeszcze lepiej
Dekawkowiec
Moto w tej chwili znajduje się we Wro, nie mam możliwości zrobienia fotek tym bardziej dobrania scenografii. Zdjęcia którymi dysponuje w tej chwili i które zamieściłem w dziale przywitania są z logo "oldtimerbazaru", więc ja odpadam koledzy