- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Junakowiec
Kalendarz dzisiaj dotarł . Warto było zainwestować . Dobra robota !!
myszka1 napisał:
Witam!
chce zakupić kalendarz dkw na 2015r.
prosze o info jak tego dokonać?
pzdr.
Z.M.
p.s.
Zdjęcia w tym roku ładne, gratuluję!!!
Niestety przespałeś temat http://www.dkw.pun.pl/viewtopic.php?pid=14829#p14829 dodruków już nie będzie gdyż jest to nieopłacalne.
Koledze proszę o potwierdzenie w tym temacie, że kalendarze doszły całe do wszystkich.
Z góry przepraszam, że były koperty sklejenie z jednej lub z dwóch stron szarą taśmą ale ciul na pocznie, który mi sprzedawał koperty powiedział, że na 100% to są te największe, w których w tamtym roku do Was wysyłałem i okazało się w domu, że nie są
Wszystko gra w 100%. Kalendarze doszły, dobra robota przy okazji Wesołych Świąt dla wszystkich i Nowego roku bogatego w rzadkie fanty w niskich cenach
Dekawkowiec
Hej, do mnie tez dotarły, dzięki. Niestety listonosz postanowił zrobić mi psikusa i "wcisnął" przesyłkę do skrzynki. Poodginałem go ale ma pewne ślady zmęczenia . Wygląda niemalże jak zabytkowy.
Ostatnio edytowany przez BartekOpole (2014-12-30 18:50:19)
BartekOpole napisał:
Hej, do mnie tez dotarły, dzięki. Niestety listonosz postanowił zrobić mi psikusa i "wcisnął" przesyłkę do skrzynki. Poodginałem go ale ma pewne ślady zmęczenia . Wygląda niemalże jak zabytkowy.
Z tego co mnie poinformowano na poczcie przesyłka jaką do Was nadałem to gabaryt "B" więc listonosz zostawia tylko awizo w skrzynce i nie traga tego ze sobą, widocznie w województwie opolskim jest inaczej
Cieszę się, że jesteście zadowolenie z naszego kalendarza, dziękuję również wszystkim, którzy przyczynili się do jego powstaniea przysyłając zdjęcia swoich Dekawek