- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Niestety ten z Bydgoszczy poszedł już w świat takie chodzą słuchy.
A ten to lekka zbieranina z kilkoma brakami większymi i mniejszymi ale mam jakieś namiary na kilka braków mam nadzieje że kiedyś powstanie w całości:)
AAALLLLEEEE TEGO JEST Gratulacje!!! Powodzenia w remontach. Ten z białym przodem to myślałem że jest SB 350 z silnikiem Victorii KR 35 ...eeehhh widać braki w wiedzy
trzepakZ napisał:
Ogolne zdjecia garazu i piwnicy- co z tego wyprowadzamy na podjazd i fotografujemy. (moze komara)
E 300 z resztkami oryginalnego lakieru, pozostale podramowki i sport 350 sztuka nowoczesna.
Jeśli możesz trzepakZ to przedstaw w odpowiednich działach swoje motocykle, i napisz coś o nich, skąd i jak długo je masz, i co planujesz przy nich zrobić. Pozdrawiam
Trzepak znalazłem tą fotkę z lat zaprzeszłych. To jest schiittoff który jest w Polsce ,ale niestety zapomniałem skąd . Ten z Bydgoszczy był niekompletny ( był to właściwie napęd motocykla), miał to mój znajomy, gdybyś był zainteresowany tematem to mogę popytać co się z tym stało, no i kto składa tego z fotki.Pozdro
Ozzy zdjęcia które są wrzucone bez praw autorskich - poglądowe i do wykorzystania w odpowiednich katalogach
Jest tu kilku gości którzy mogą o tych moto nawijać godzinami i odpowiedzieć na wszystkie pytania Paweł, Piotr, Marcin
Wykorzystaj je jeśli chcesz ja niestety cierpię na jak to napisał Paweł CHBCZ
Powtarzam Paweł Piotr Marcin to encyklopedie DKW zawsze pozytywnie mnie napędzali w zbieraniu "złomu" i coś tam u mnie jest
trzepak
Mnie chodzi o wzbogacenie działów forum i aby nasze forum dal naszych użytkowników było kompendium wiedzy nt. DKW.