- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Już tradycyjnie po raz szósty z rzędu ogłaszam konkurs na 12 najlepszych zdjęć naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2017 rok.
Zasady konkursu:
- każdy z użytkowników może na konkurs wysłać tylko 3 różne zdjęcia swojego motocykla lub 3 różnych swoich motocykli DKW.
- wysyłamy tylko zdjęcia poziome bardzo dobrej jakości w proporcjach 4:3
- w konkursie biorą tylko udział tylko zdjęcia przedstawiające motocykle DKW z naszego forum
- zdjęcia mocno retuszowane nie będą mogły wsiąść udziału w konkursie.
- nadsyłając zdjęcia do konkursu ich autor zrzeka się praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjęcia przysyłacie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 31.10.2016 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2017".
Do tej daty uczestnicy konkursu mogą jeszcze wymienić zdjęcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostaną wybrane najładniejsze zdjęcia, które zostaną opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2017 roku.
Z roku na rok coraz szybciej zaczynam akcję aby każdy jeszcze miał czas coś ciekawego pstryknąć do kalendarza.
W końcu coś drgnęło bo ruszyć to jeszcze nie ruszyło ale, ale mam w końcu pierwsze zgłoszenie od endrju,
aby dawać dobry przykład również wrzuciłem swoje propozycje, które do obejrzenia jest w Galerii Kalendarza DKW na 2017 rok.
Czekam na dalsze zgłoszenia, mam nadzieję, że nie wszystkie będą z jesieni ob coś tam jeździliście wcześniej
Hej
Ludziska pomóżcie utrzymać tradycję i ślijcie zdjęcia do kalendarza. Czas leci a jeszcze sporo brakuje.
Tradycja rzecz święta dbajmy o nią.
Indiana wrzuć swoją E 300 jeszcze w całości, please może tym razem od strony tłumika? - patrzę na nią codziennie - wisi w centralnym miejscu jako jedyny z całego kalendarza Swoją drogą zajebiste zdjęcia!
Ostatnio edytowany przez endrju (2016-10-17 19:56:10)
endrju napisał:
Indiana wrzuć swoją E 300 jeszcze w całości, please może tym razem od strony tłumika? - patrzę na nią codziennie - wisi w centralnym miejscu jako jedyny z całego kalendarza Swoją drogą zajebiste zdjęcia!
Te zdjęcia niesamowite są. a jak się siedzi na tej E300.
Zdjęcia co roku prezentują wyższy poziom więc liczę na Was, że wspólnymi siłami zrobimy nowy kalendarz na 2017 rok
DKW-spec
Ja mam przeprowadzke, ale jak zdaze to zrobie kilka zdjec przed koncem miesiaca
Bierrocker napisał:
Ja mam przeprowadzke, ale jak zdaze to zrobie kilka zdjec przed koncem miesiaca
Dobrze by było jakbyś coś wrzucił od siebie ale to i tak nadal frekwencja jest słaba bo nadal nam brakuje zdjęć do kalendarza
Mamy już 8 miesięcy, czekamy na pozostałe 4, dzięki Remik i ms2 za foty
Dzieki Komar, herman i johan1 za podesłanie swoich propozycji
Wszystkie propozycje można zobaczyć w Galerii Kalendarza DKW na 2017 rok