- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Już tradycyjnie po raz siódmy z rzędu ogłaszam konkurs na 12 najlepszych zdjęć naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2018 rok.
Co roku zaczynam szybciej żeby przypomnieć tym, którzy obudzą się w październiku żeby nie było połowy zdjęć jesiennych
Co niektórzy robią już bardzo ładne foty chwaląc się tu na forum i na FB więc tknęło mnie by już ruszyć temat kalendarzy
Zasady konkursu:
- każdy z użytkowników może na konkurs wysłać tylko 3 różne zdjęcia swojego motocykla lub 3 różnych swoich motocykli DKW.
- wysyłamy tylko zdjęcia poziome bardzo dobrej jakości w proporcjach 4:3
- w konkursie biorą tylko udział tylko zdjęcia przedstawiające motocykle DKW z naszego forum
- zdjęcia mocno retuszowane nie będą mogły wsiąść udziału w konkursie.
- nadsyłając zdjęcia do konkursu ich autor zrzeka się praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjęcia przysyłacie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 31.10.2017 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2018".
Do tej daty uczestnicy konkursu mogą jeszcze wymienić zdjęcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostaną wybrane najładniejsze zdjęcia, które zostaną opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2018 roku.
Zapraszam do wspólnej zabawy!!!
1. Czy zdjęcia mogą być w sepii? Chodzi oczywiście o zabarwienie beżowe (jak na przedwojennych fotografiach).
2. Czy czarnobiałe też???
Chemik4x4 napisał:
1. Czy zdjęcia mogą być w sepii? Chodzi oczywiście o zabarwienie beżowe (jak na przedwojennych fotografiach).
2. Czy czarnobiałe też???
Mogą być.
Mamy pierwszą propozycję od endrju, do obejrzenia w Galerii Kalendarza DKW na 2018 rok.
Endriu piękne zdjęcia (pierwsze dwa) trzecie z przydrożnymi blachami trochę gorsze . Ozzy jak robisz zdjęcia to zwróć uwagę na tło, bo: błoto , pokrzywy , krzaki , połamane betony nie wyglądają ładnie , a sam motocykl będzie wyglądał lepiej jak go postawisz na nóżkach centralnych bo tak to wygląda jakbyś mu od spodu zdjęcia robił...
Właśnie o to błoto i krzaki mi chodziło głównie, to motocykl wojskowy i jakoś nie pasuje do pięknego trawniczka czy zabytkowego rynku. Nię lubię właśnie stawiać motocykla na centralnej podstawce, na bocznej moim zdaniem wygląda lepiej.
matidkw, a może Ty podślesz jakieś swoje zdjęcia do kalendarza, zobaczymy jaki z Ciebie spec od fotografi
No koledzy, nie wierze że nie macie żadnych ciekawych propozycji do kalendarza?
DKW-spec
Spokojnie, jeszcze prawie dwa miesiace mamy
Ozzy napisał:
No koledzy, nie wierze że nie macie żadnych ciekawych propozycji do kalendarza?
Ja mam, ale narazie czekam, może jeszcze coś lepszego zrobię
W tym roku będzie skrócony termin aby uniknąć czekania w kolejce w drukarni więc zachęcam do podsyłania swoich propozycji
matidkw napisał:
Gdzie stoją te Sd Kfz 7 i 251 ?
Zdjęcia zrobione dzisiaj we Władysławowie. Przez ostatnie trzy dni odbywały się tam inscenizacje.