- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Pytam dlatego bo nie wiedziałem że jakas osoba prywatna ma SDKFZ 7 w Polsce (przócz tych w muzeach ) ale faktycznie jest bo widnieje na stronie Surviving panzers
http://the.shadock.free.fr/Surviving_Panzers.html
to jego opis:
SdKfz.7 – SdKfz Team Poland (Poland) – running condition
Fahrgestellnumber 11917, built in 1939 by Krauss-Maffei.
Chassis is very early but aufbau is late war
Pewnie dlatego karoseria jako późnowojenna została pomalowana w te kolory, bo w 1939 (rama) to raczej wszystko było malowane w ciemne kolory
Dzięki Darek za swoje propozycje, już je dorzuciłem do Galerii Kalendarza DKW na 2018 rok, czekam na kolejne propozycje od Was bo to Wy koledzy jesteście współtwórcami tego kalendarza
No i mamy kolejną propozycję od Jackasj do obejrzenia w galerii, koledzy działamy bo bez Was kalendarza nie uda sie zrobić.
Znów doszły nam kolejne propozycje do Kalendarza DKW 2018, w prawdzie minął już termin nadsyłania zdjęć ale niestety nie mamy kompletu więc przedłużam termin do 15 listopada.
Dzięki dla zdychawki, Remika, hermana i Barta za swoje propozycje, czekam na obiecane od Was, które jeszcze nie doszły.
Kojot napisał:
Ja wieczorem wyślę pakiet. Jeżeli będzie pogoda to mogę zrobić jeszcze coś dodatkowego.
Wysyłaj, wysyłaj, bo znowu prawie same wojskowe NZ-ty...
Działajcie koledzy bo czas leci a później każdy chce kalendarz na Mikołaja
DKW-spec
Mam nadzieje ze bedzie pogoda w weekend... probowalem cos w garazu pstryknac, ale slabizna
Wczoraj swoje propozycje podesłał Kojot, teroretycznie można by już z tego co mamy stworzyć kalendarz ale już poczekam do 15 listopada.
DKW-spec
Poczekaj, cos tam juro pstrykne
Bierrocker napisał:
Poczekaj, cos tam juro pstrykne
Dzięki Maciek, juz Twoja propozycja jest w galerii