- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Nie kieruję się tu kryterium, że same NZ tylko estetyką zdjęcia, zdjęcie musi mieć to coś aby znalazło się w kalendarzu.
W tym roku jest trochę zaskoczony, że niektórzy co roku wysyłali świetne zdjęcie a w tym roku się nie popisali ale za to inni wykazali się świetną inicjatywą i kreatywnością
Zdjęcia po bardzo burzliwych naradach zostały wybrane, tak oto prezentuje się przyszłoroczny Kalendarz DKW na 2019 rok.
Kolejność jest zdjęć została uwarunkowana rozbiciem modelowym na różne epoki i starałem się choćby tłem dopasować się jakoś bliżej pory rok, jak zawsze okładka będzie niespodzianką
Przypominam że kopiujemy listę z poprzedniego posta i siebie dopisujemy na końcu, posty pojedyncze będę kasował i nie będą brane pod uwagę bo to tylko sieje zamęt, dziękuję za wyrozumiałość.
Do 22 października będą trwały zapisy, po tej dacie do druku pójdzie dokładnie tyle kalendarzy ile zostało zamówionych, cena 35 zł/szt.
Lista chętnych:
Ozzy 3 szt.
No! Jakiś postęp - tylko 4 NZ wojskowe! Szkoda, że nie ma E 200 Kojota... Ale i tak zamawiam.
Ozzy 3 szt.
endrju. 1 szt.
endrju napisał:
No! Jakiś postęp - tylko 4 NZ wojskowe! Szkoda, że nie ma E 200 Kojota... Ale i tak zamawiam.
Ozzy 3 szt.
endrju 1 szt.
Wysłałem e200 ale nie zostalo tu umieszczone nawet jako propozycja.
Jak złożysz to w przyszłym roku a puzzli to nie będziemy wrzucać