- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Strony: 1
Też zaraziłem się dekawkami jakiś czas temu .
Zbieram ,remontuję ,"uczę się" dekawek i nie tylko ,dotknęło mnie to w dosyć póznym wieku stąd dosyć niechętnie "włażę w komputer" dalej niż potrzeba na normalne przeglądanie .
Przeglądam to forum praktycznie od początku ,sporo osób kojarzę ,z kilkoma o czymś zdarzało się korespondować na innych "kanałach" ,zalogowałem się dawno temu ,pora zacząć się "udzielać" ,ale że głupio "szczekać z lasu" - oto ja ;
Mam ok 3 nz-ki ,pisze tak bo pełna to tylko 350-a /choć kilka drobiazgów brakuje/ rok modelowy 41 , 250-ka też prawie w komplecie ze wszystkimi ? niuansami przypisanymi temu modelowi na samym początku produkcji choć i tu co nieco.... , żeliwo "przylazło" latem tego roku i do tego rocznik 45 ,więc wymaga czasu .
Dosyć ortodoksyjnie podchodzę do kompletowania części ,stąd postępy przy rekonstrukcji idą bardzo wolno.
Oprócz w/w są inne motorki ich kawałki i kawałeczki ;min iż 49 ,iż 350 ,junak m10 ,m07 ,wfm , Minsk M1M , itd, itp
Na alle...go występuję pod spolszczonym "vanatoo" , korzystam tam też z innego ,wprawdzie nie mojego ale przywoływanego tu na forum nicku.
Zajmuję się produkcją ? uprawą? owoców więc jak ktoś ma zapotrzebowanie na raczej tony niż kilogramy to proszę śmiało
... dziękuję za uwagę ...
Dekawkowiec gaduła
Witam na forum,
Witaj vanataoo na naszym forum.
Jak masz jakieś zdjęcia to proszę przedstaw je w dziele DKW NZ.
W Organizacji forum znajdziesz instrukcję w jaki sposób możesz dodać zdjęcia na forum, są na to dwa sposoby.
Pozdrawiam
Dekawkowiec gaduła
No prosze chyba sie "Rejtan" znalazł z allegro Serdecznie witam Panie Piotrze:)
Jak zaczyna licytowąc to ja sie wycofuje taranuje wystkie ceny:)Fajnie że sie Pan znalazł tutaj
Ostatnio edytowany przez Klemens Forel (2011-01-08 23:24:24)
Dekawkowiec
cześć!
Ha, witam. Czyli znalazł się kolega Rejtan z Allegro. Kilka drobiazgów kupowałem od Ciebie. Wrzuć zdjęcia swoich kopalin do działu NZ.
Sympatyk
Witamy na forum!
Witaj !!!
Dekawkowiec gaduła
Witaj:)
Strony: 1