- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Do 14.12.2025 roku przedłużam czas wypisania się na listę chętnych zakupu naszego kalendarza.
Lista chętnych Kalendarz DKW na 2026:
Ozzy 4 szt.
Klemens Forel 1 szt.
johan1 1 szt.
kazek103 2 szt.
KAROL 3 szt.
Jaceksj 1 szt.
zdychawka 3 szt.
Komar 1 szt.
MARIUSZ 1 szt
aecjusz 1 szt.
myszka1 1 szt.
alexx_2007 1 szt.

Do druku idzie 20 sztuki kalendarza choc wg listy jest 24 szt to 6 szt bedzie dla tych co sie zreflektuja, ze byli na liscie a ich nie ma. Dziś każdy z listy zadeklarowanych dostanie maila z danymi do wpłaty za zamrowioną ilość sztuk.
Cena za 1 szt. Kalendarza DKW 2026 rok wynosi 46 zł + koszt przesyłki i opakowania (paczkomat INPOST)
1 szt - 57 zł (40 zł + 17 zł za przesyłkę)
2 szt - 97 zł (2x40 zł + 17 zł za przesyłkę)
3 szt - 137 zł (3x40 zł + 17 zł za przesyłkę)
4 szt - 177 zł (4x40 zł + 17 zł za przesyłkę)
Dziś wieczorem do każdego zadeklarowanego wysyłam dane do przelewu na maila, proszę także pamiętać aby podać nr paczkomatu INPOST-u do wysyłki oraz nr telefonu aby móc odebrać przesyłkę.
Proszę aby w tytule, zapłaty Kalendarz DKW 2026 i nick z forum, nie wszystkich znam z imienia i nazwiska a tak ułatwi mi to pracę.
Kalendarze oczywiście będą wysyłane po zaksięgowaniu wpłaty na konto, wpłaty proszę dokonywać jak najszybciej, mam nadzieję że każdemu zależy na czasie aby kalendarz doszedł jak najszybciej.
Gdyby ktoś nie dostał maila proszę o pilny kontakt.
Oto wygrane zdjęcia do naszego KALENDARZA DKW 2026

Na kolor niebieski zaznaczam te osoby, które już zapłaciły, znaczkiem @ zaznaczyłem te osoby, które podały mi nr paczkomatu inpostu:
Ozzy
Klemens Forel @
johan1 @
kazek103 @
KAROL @
Jaceksj @
zdychawka @
Komar @
MARIUSZ @
aecjusz @
myszka1 @
alexx_2007 @

Przypominam o wpłatach za kalendarze i o odesłaniu maila z danymi do wysyłki na paczkomat, wszystko jest w mailu.

Jutro ruszają do Was Kalendarze, dwie osoby nadal nie wpłaciła a jedna osoba wpłaciła a nie podała danych do wysyłki na paczkomat.

Proszę o info od Was, że przesyłka dotarła cala.

Kalendarz dotarł i jak zawsze prezentuje się rewelacyjnie!!
Dekawkowiec
Do mnie także dotarł. Dzięki Ozzy!