- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Witam wszystkich miłośników zabytkowych motocykli w szczególności marki DKW. Mam na imię Adam jestem z Grodziska Maz, zabytkami a w szczególności dyktami zajmuje się od około 10 lat. Obecnie jestem posiadaczem trzech modeli w pełni odrestaurowanych takich jak DKW NZ 500 z 1939r z wózkiem bocznym, DKW KM 200 z 1934r, DKW KS 200 z 1938r oraz wielu innych zabytkowych motocykli różnych marek. Pozdrawiam
Dekawkowiec gaduła
Witam,Motocykle które zaprezentowales w galeri bardzo ładne,szczególnie NZ500 robi wrażenie,mam takie pytanie czy ta NZ z wózkim nie byla kiedys na MWB w łodzi?,Pozdrawiam
Witam serdecznie na forum
Jestem bardzo Ciekawy Twojego DKW NZ 500 gdyż jest to pierwsze DKW NZ 500 u nas na forum. Czy to do Ciebie pisałem na youtube.pl? Bo zobaczyłem tam DKW NZ 500 w Polsce.
Tak to ja prezentowałem na youtube swoje dekawki. Dzięki za linka na forum, fajnie że ktoś wreszcie ruszył ze stroną dla miłośników motocykli DKW. Moja NZ 500 przechodzi obecnie delikatny lifting bo na zaprezentowanych zdjęciach jest pomalowana proszkowo. Teraz na błotnikach i zbiorniku dostanie malowanie zgodne z oryginałem. Został mi do poskładania wózek boczny. Jak skończę wszystkie prace podeśle zdjęcia gotowego zestawu.
Pozdrawiam miłośników DKW
Napisz swój temat w dziale NZ o swoim DKW NZ 500, jestem ciekawy jak motocykl wyglądał przed remontem, a także były by mile widziane zaprezentowane prace z Twojej strony. Każdy z nas to na forum coś dłubie i remontuje przy swoich motorach. Pozdrawiam