- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Aby tradycyji sta³o siê zado¶æ po raz dziewi±ty og³aszam konkurs na 12 najlepszych zdjêæ naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2020 rok.
Zasady konkursu:
- ka¿dy z u¿ytkowników mo¿e na konkurs wys³aæ tylko 3 ró¿ne zdjêcia swojego motocykla lub 3 ró¿nych swoich motocykli DKW.
- wysy³amy tylko zdjêcia poziome bardzo dobrej jako¶ci w proporcjach 4:3
- w konkursie bior± tylko udzia³ tylko zdjêcia przedstawiaj±ce motocykle DKW z naszego forum
- zdjêcia mocno retuszowane nie bêd± mog³y wsi±¶æ udzia³u w konkursie.
- nadsy³aj±c zdjêcia do konkursu ich autor zrzeka siê praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjêcia przysy³acie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 01.11.2020 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2020", uszanujcie podpis do tematu bo co roku mam problemy aby odnale¼æ wszystkie zdjêcia na poczcie ja s± byle jak zatytu³owane.
Do tej daty uczestnicy konkursu mog± jeszcze wymieniæ zdjêcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostan± wybrane naj³adniejsze zdjêcia, które zostan± opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2020 roku.
Zapraszam do wspólnej zabawy!!!
No to ja pierwszy wrzuci³em swoje trzy propozycje
http://www.dkw.pun.pl/viewtopic.php?id=3885
Dziêki Komar za foty, ju¿ s± do obejrzenia w Galerii Kalendarza DKW na 2020.
Dzi¶ wskoczy³y trzy propozycje od Remika
Tylko nie p³aczcie pó¼niej, ¿e same modele NZ, jak rzeczywisto¶æ pokazuje tylko te najwiêcej je¿d¿±
W tym roku zdecydowanie rz±dzi seria NZ
Dzieki Jaceksj i zdychawka z swoje propozycje do Kalendarza DKW na 2020 rok (Galeria)
Po ca³ej serii modelu NZ pojawi³ siê pierwszy rodzynek SB
Dziêki dariusz08 i smoku za swoje propozycje do naszego kalendarza
Ósma propozycja przys³a³ walec
Czekam na kolejne aby móc wybraæ najlepsze i zleciæ obróbkê zdjêæ i produkcjê nowych kalendarzy.
DKW-spec
Ja tez i kupilem nowego Junaka...
zdychawka napisał:
¦lijcie zdjêcia, ruszaæ dupy lenie!
No dobra... co¶ w weekend ogarnê
Ostatnio edytowany przez Kojot (2019-10-23 09:47:24)
Dziêki ms2 ze foty, jeszcze trzy propozycjê i mamy komplet
Kojot, d³ugo bêdziesz siê z tymi fotami pier...æ?
Ozzy napisał:
Dziêki ms2 ze foty, jeszcze trzy propozycjê i mamy komplet
przepraszam ze tak pó¼no, ale takie ¿ycie technika... czasu brak
Moi drodzy, powoli koñczy siê czas na nadsy³anie propozycji do kalendarza ale nadal brakuje nam trzech propozycji aby móc zakoñczyæ i wybraæ najlepsze.
Przed³u¿am do 07.11.2019 czas na nadsy³anie swoich propozycji.