- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Dekawkowiec
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1szt
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1szt
zdychawka 3 szt.
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1 szt
zdychawka 3 szt.
Indiana 1 szt.
MateSz 1 szt.
Ostatnio edytowany przez indiana (2019-12-07 10:53:21)
Do druku posz³o 28 sztuk kalendarzy, lista jest zamkniêta a dodruk ju¿ jest niemo¿liwy.
Cena za 1 szt. Kalendarza DKW 2020 rok wynosi 35 z³ + koszt przesy³ki (list polecony ekonomiczny)
1 szt - 50 z³ (35 z³ + 15 z³ za przesy³kê)
2 szt - 85 z³ (2x35 z³ + 15 z³ za przesy³kê)
3 szt - 125 z³ (3x35 z³ + 20 z³ za przesy³kê)
Dzi¶ do ka¿dego zadeklarowanego wysy³am dane do przelewu na maila, proszê tak¿e pamiêtaæ aby podaæ adres do wysy³ki, gdy¿ nie zawsze adres z przelewu jest adresem zamieszkania.
Proszê aby w tytule, zap³aty Kalendarz DKW 2020 i nick z forum, nie wszystkich znam z imienia i nazwiska a tak u³atwi mi to pracê.
Kalendarze oczywi¶cie bêd± wysy³ane po zaksiêgowaniu wp³aty na konto, wp³aty proszê dokonywaæ jak najszybciej, mam nadziejê ¿e ka¿demu zale¿y na czasie aby kalendarz doszed³ jak najszybciej.
Gdyby kto¶ nie odsta³ maila proszê o pilny kontakt.
Oto wygrane zdjêcia do naszego KALENDARZA DKW 2020
Tak, mejle jeszcze nie dotar³y. Mo¿e te¿ byæ PW.
Nie dotar³y bo ich nie wys³a³em, na spokojnie wy¶le jak ustalê jakie kwoty s± wysy³ki
Kurierem Poczty Polskiej, Paczka48 kosztuje 14z³ (strona www.sendit.pl). Do tego doliczyæ musisz koperty i robociznê. Daj 20-25z³ i po sprawie. Nie bêdziemy siê szczypaæ o grosze
Kalendarze bêdê mia³ fizycznie w pi±tek lub najpó¼niej poniedzia³ek.
W wolnej chwili, jak bêdê móg³ usi±¶æ do komputera, to powysy³am Wam dane do przelewu z kwotami do ilo¶ci zamówionych kalendarzy.
Kalendarze przysz³y do mnie tu¿ przed ¶wiêtami ale z racjê mojego wyjazdu do domu nie mia³em czasu zajêæ siê ich wys³aniem.
Tak oto prezentuje siê nasz Kalendarz DKW na 2020 rok.
Do wszystkich, którzy z³o¿yli zamówienia na Kalendarz DKW na 2020 wys³a³em maila z danymi do wp³aty, proszê postêpowaæ zgodnie z wytycznymi abym nie pisa³a i nie szuka³ kto mi wys³a³ przelew bo nie wszystkich znam z imienia i nazwiska.
Przesy³ki mam ju¿ spakowane, czekam na wp³aty i dane paczkomatu lub adres, na wp³aty czekam do 10.01.2020, po tej dacie je¶li kto¶ wp³aci pieni±dze zostan± mu zwrócone a zamówiony kalendarz lub kalendarze trafi± do tych co zaspali jak co roku i ju¿ zadeklarowali siê, ¿e kupi± gdy kto¶ nie wp³aci.
Na kolor niebieski zaznaczam te osoby, które ju¿ zap³aci³y, znaczkiem @ zaznaczy³em te osoby, które poda³y mi adres do wysy³ki:
Ozzy
zdychawka @
Komar @
Jaceksj @
walec @
Petro aggro @
indiana @
Remik @
KAROL @
dariusz08 @
johan1 @
smoku @
killer-rafal @
zakrzepl @
Kojot
MateSz @
Przesy³ki dla tych co ju¿ zap³acili s± w drodze, inPost na maila i na SMS-a poinformuje Was o statusie przesy³ki.