- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Aby tradycyji stało się zadość po raz dziewiąty ogłaszam konkurs na 12 najlepszych zdjęć naszych motocykli do Kalendarza DKW Auto Union na 2020 rok.
Zasady konkursu:
- każdy z użytkowników może na konkurs wysłać tylko 3 różne zdjęcia swojego motocykla lub 3 różnych swoich motocykli DKW.
- wysyłamy tylko zdjęcia poziome bardzo dobrej jakości w proporcjach 4:3
- w konkursie biorą tylko udział tylko zdjęcia przedstawiające motocykle DKW z naszego forum
- zdjęcia mocno retuszowane nie będą mogły wsiąść udziału w konkursie.
- nadsyłając zdjęcia do konkursu ich autor zrzeka się praw autorskich na rzecz Forum DKW Auto Union.
Zdjęcia przysyłacie na mojego maila: dkwnz350.1@gmail.com do dnia 01.11.2020 do godziny 24:00, w temacie maila "Kalendarz DKW 2020", uszanujcie podpis do tematu bo co roku mam problemy aby odnaleźć wszystkie zdjęcia na poczcie ja są byle jak zatytułowane.
Do tej daty uczestnicy konkursu mogą jeszcze wymienić zdjęcia na inna lepsze wg ich decyzji.
Po tym terminie zostaną wybrane najładniejsze zdjęcia, które zostaną opublikowane w naszym Kalendarzu DKW na 2020 roku.
Zapraszam do wspólnej zabawy!!!
No to ja pierwszy wrzuciłem swoje trzy propozycje
http://www.dkw.pun.pl/viewtopic.php?id=3885
Dzięki Komar za foty, już są do obejrzenia w Galerii Kalendarza DKW na 2020.
Dziś wskoczyły trzy propozycje od Remika
Tylko nie płaczcie później, że same modele NZ, jak rzeczywistość pokazuje tylko te najwięcej jeżdżą
W tym roku zdecydowanie rządzi seria NZ
Dzieki Jaceksj i zdychawka z swoje propozycje do Kalendarza DKW na 2020 rok (Galeria)
Po całej serii modelu NZ pojawił się pierwszy rodzynek SB
Dzięki dariusz08 i smoku za swoje propozycje do naszego kalendarza
Ósma propozycja przysłał walec
Czekam na kolejne aby móc wybrać najlepsze i zlecić obróbkę zdjęć i produkcję nowych kalendarzy.
DKW-spec
Ja tez i kupilem nowego Junaka...
Dzięki ms2 ze foty, jeszcze trzy propozycję i mamy komplet
Kojot, długo będziesz się z tymi fotami pier...ć?
Moi drodzy, powoli kończy się czas na nadsyłanie propozycji do kalendarza ale nadal brakuje nam trzech propozycji aby móc zakończyć i wybrać najlepsze.
Przedłużam do 07.11.2019 czas na nadsyłanie swoich propozycji.