- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Za du¿o te¿ pokazywaæ nie mo¿na, bo Ci bêd± zazdraszczaæ !
Trzeba porobiæ i daæ jako propozycjê do kalendarza. I to terminowo i nie czekaæ na ostatni± chwilê Kojocie.
Co¶ tam przez sezon siê trafi, jakie¶ fajne ujêcie.
Czy zdjecia gara¿owe to chodzi np o taki cyrk jak w jednym z moich garazy? kto by co¶ takiego chcia³ ogl±daæ ?
Kojot napisał:
I nikt nie mówi o zdjêciach rozgardiaszu, ale s± zdjêcia zas³uguj±ce na ujêcie w propozycjach.
Nie pro¶ciej pokazaæ zdjêcie o jakie Ci chodzi?
Remik napisał:
Za du¿o te¿ pokazywaæ nie mo¿na, bo Ci bêd± zazdraszczaæ !
Dla tego napisa³em twórczo¶æ DKW & kobieta dowolna, a niech zazdroszcz±, przynajmniej bêdzie na czy oko zawiesiæ
matidkw napisał:
Czy zdjêcia gara¿owe to chodzi np o taki cyrk jak w jednym z moich gara¿y? kto by co¶ takiego chcia³ ogl±daæ ?
W³a¶nie takich zdjêæ nie chcia³ by ogl±daæ w kalendarzu
Ale w takim gara¿u mo¿na rozpracowaæ kartê piwa
Ja bym chêtnie poogl±da³ takie zdjêcia dla odmiany, od kilku lat motocykle w kalendarzu powtarzaj± siê.
Zasady dawania zdjêæ do kalendarza s± takie, ¿e motocykl ma byæ u¿ytkownika forum i marki DKW.
Tylko ci±gle lasy, ³±ki, ¶cierniska i stare zabudowania i mo¿e by to t³o zmieniæ? Mo¿e na gara¿, szopê lub ³adn± kobitkê.
A ¿e motocykle siê powtarzaj± .... no có¿. To ¶wiadczy o lenistwie w renowacji pojazdów przez forumowiczów lub nawet braku chêci wys³ania kilku fotek Ozzy'emu. Nawet moja ¿ona stwierdzi³a, ¿e trzeba co¶ nowego kupiæ, bo ten sam motor ju¿ trzeci raz w kalendarzu.
Ozzy napisał:
endrju napisał:
Iiiiii....tam, tylko 8 NZ-tek w tym roku? To nie biorê
endrju, 7 NZ-tek jak ju¿, nikt Ci nie ka¿e kupowaæ, chêtni s±
Po za tym kalendarz tworzony jest z nades³anych je¿d¿±cych motocykli z forum.
Wiem, do czego pijesz , ale akurat ja- je¼dzi³em ró¿nymi dekawkami i niektóre z nich pojawia³y siê w kalendarzu, choæ ¿adna z nich nie by³a NZ-k±.
Chodzi mi po prostu o to, ¿e ten kalendarz od jakiego¶ czasu sta³ siê trochê monotematyczny. Szanujê zami³owania kolegów do motocykli NZ i do motocykli militarnych, ale mo¿e faktycznie zrobiæ jaki¶ kalendarz "strychowców", lub zdjêæ z trasy podczas naprawy, nawet zdjêcia z gara¿u mog± fajnie wygl±daæ jak fotograf posprz±ta te sterty puszek po piwie w tle... Pozdrawiam!
Dekawkowiec gadu³a
Jak Ozzy mi kalendarza nie ogarniesz na ¶cianê zobaczysz moj± zemstê-swoj± Dyktê na Rotorze w blasku wschodz±cego s³oñca w ró¿owym kamuflarzu z oblepion± ró¿owym puchem z karnym h.. na baku.Przecie¿ pyta³em Cie tel czy kalendarze bêd±.Powiedzia³e¶ ze ich ROBIÆ NIE BÊDZIESZ a tu proszê Tylko mi nie wspominaj ze trzeba czytaæ forum bo mnie zgotujesz do reszty .Zamawiali¶my os³ony na ga¼nik to mog³e¶ wspomnieæ przecie¿ co roku mam tej kalendarz na ¶cianie.Nawet mnie Gabry¶ka zapyta³a czemu nie ma ku.. DKW w kuchni w tym roku!!! Jutro do Ciebie zadzwonie patrz jak nie odbierzesz to znajde Cie przez Twojego Dowódcê Kapelana czy przez Jasnowidza Jackowskiego.Pozatym ch³opaki chc± w Nim troche zmian -przecie¿ wiesz ze mam kolekcje zabytkowych zdjec DKW! Mo¿na by³o ich u¿yæ ?
Dekawkowiec gadu³a
Ma kto¶ jedn± sztukê na zbyciu?
Trzeba by³o czasami wej¶æ na forum i popatrzeæ. Rzeczywi¶cie Ozzy nie chcia³ robiæ kalendarza ale zmêczyli¶my go i zrobi³.
Bardzo ³adne w tym roku wysz³y kalendarze.
W przysz³ym roku, musisz poprosiæ jakiego¶ kolegê aby C przypomnia³ o kalendarzu.
Niektórzy z nas te¿ by nie wiedzieli o terminie gdyby nie telefon przyjaciela..
Najwa¿niejsze to mieæ kogo¶ kto dotrzymuje s³owa je¶li go o co¶ poprosisz.