- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Tak oto wygląda gotowy nasz Kalendarz DKW 2014.
Cena za 1 szt. Kalendarza DKW 2014 rok wynosi 35 zł + koszt przesyłki (koperta bąbelkowa, list polecony)
1 szt - 45 zł (35 zł + 10 zł za przesyłkę)
2 szt - 82 zł (2x35 zł + 12 zł za przesyłkę)
3 szt - 120 zł (3x35 zł + 15 zł za przesyłkę)
4 szt - 160 zł (4x35 zł + 20 zł za przesyłkę)
Dziś do każdego zadeklarowanego wysyłam dane do przelewu na maila, proszę także pamiętać aby podać adres do wysyłki gdyż nie zawsze adres z przelewu jest adresem zamieszkania.
Kalendarze oczywiście będą wysyłane po zaksięgowaniu wpłaty na konto.
Na kolor niebieski zaznaczam te osoby, które już zapłaciły, znaczkiem @ zaznaczyłem te osoby, które podały mi adres do wysyłki:
Ozzy 4 szt.
johan1 2 szt. @
Karol 2 szt. @
zdychawka 4 szt. @
Dariusz08 3 szt. @
endrju 2 szt. @
Maciekpiti 1 szt. @
Bierrocker 1 szt. @
Komar 1 szt. @
Jaceksj 2 szt. @
killer-rafal 1 szt. @
oldtimer 2 szt. @
kris 2 szt. @
pawel79 3 szt. @
Urlich 1 szt. @
all_2 4 szt. @
Remik 1 szt. @
marjew 1 szt. @
piotrgdańsk 1 szt @
Panowie pospieszcie się z tymi przelewami, ja nie mam na koncie takiej kwoty w tym momencie aby założyć za Was.
Znajoma która dla nas drukowała kalendarze też na mnie już naciska.
DKW-spec
Przelane w dniu powiadomienia.
Panowie, kolega zajął się tematem, zorganizował wszystko, więc nie róbmy kogoś w balona, bo będzie to już ostatnia edycja kalendarza...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Bierrocker (2013-12-16 20:52:58)
Osoby które zapłaciły zaznaczyłem na niebiesko, znaczkiem @ oznaczyłem, że został podany adres do wysyłki.
Komar napisał:
Przelałem od razu.
Remik napisał:
Wczoraj przelałem, dzisiaj już powinny być na koncie.
Zaksięgowane i odznaczone
Dziś wieczorem rusza wysyłka, proszę jeszcze te osoby, które nie wpłaciły jeszcze kasy aby się pospieszyły.
Właśnie wróciłem z poczty całodobowej, pod wieczór jest mniejszy ruch więc można spokojnie wysłać kalendarze tym wszystkim, którzy za nie zapłacili.
Kalendarze powinne dojść na piątek, najpóźniej w poniedziałek.
Dekawkowiec gaduła
Ja też, dotarł dzisiaj dziękuję
DKW-spec
Dotarł. Wielkie dzięki z wysiłek Ozzy! Browar lub coś mocniejszego przy najbliższym spotkaniu
Paczka dotarła cała i zdrowa. Dziękuję Ci Ozzy za zaangażowanie a Wam koledzy za fajne fotki Waszych motocykli. Mój syn podjarał się zdjęciami na maxa, rozmarzył się i każdy w domu ma "swoją" dekawkę z kalendarza do wirtualnych wspólnych podróży. Ot, takie marzenia 3 latka