- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
DKW-spec
Dziekuje Ozzy!
endrju napisał:
postarajmy się trochę ten kalendarz troszkę zróżnicować i ograniczyć trochę liczbę zdjęć NZ 350...
Boże, znowu prawie same NZ-ty:)
W przyszłym roku dodam Luxusa!
A jak się uda to i długą SB 350!
DKW-spec
Ja tez postaram sie cos dodac w przyszlym roku .
Sami te zdjęcia Ozzemu wysłaliśmy, więc problemy tylko do siebie. Jeszcze byl problem z 12- tą propozycją bo nie było chętnych.
Co do mnie to innych jak NZ nie posiadam.
Żołnierzy - nie , dupeczek - nie , zdjęć z warsztatu jak się coś odbudowuje - brak.
Dla mnie wszystko super. Mam piękny kalendarz i tyle . Dzięki Oczy !
Następnym razem nadeśle własne wizje bez względu na kogoś widzimisię.
Na szczęście kalendarz prezentuje nasze motocykle w dobrych ujęciach bez plastikowej boazerii, kutych płotów z Castoramy i innych objawów kiczu.
Nie unoś się tak kolego:) Ja żadnych zdjęć nie wysyłałem - jak na razie - bo nie mam jeszcze żadnej zrobionej dekawki. Chodziło mi o to, że nudą wieje od kilku lat oglądać te same NZ-ty w różnych ujęciach, ale przecież to moja opinia i nikt się nie musi ze mną zgadzać i każdy może mieć swoje zdanie i ja to też szanuję. Szczególnie rozumiem jeśli ktoś jest miłośnikiem NZ 350, który też jest pięknym motocyklem.
Koledzy różnorodność zdjęć jaka jest zależy tylko i wyłącznie od Was, to że przewijają się te same Dekawki od kilku lat mnie już w zupełności nie dziwi ale z drugiej strony są to motocykle, które jeżdżą i to dość sporo więc nie są to tzw meble garażowe, co roku pojawiają się nowe ale i też nie pojawiają się motocykle innych użytkowników, którzy wcześniej przysyłali swoje propozycje.
Prawdę powiedziawszy okazji na zrobienie zajebistej foty do kalendarza jest cały rok i ktoś kto się odpowiednio przygotowuje to może takim zdjęciem zaskoczyć i paru z Was to zrobiło.
Miejmy nadzieję, że Ci którzy odgrażali się, że coś na przyszły kalendarz urozmaicą to uczynią, a tak na marginesie to nasze zaprzyjaźnione forum iżowe na 2016 roku nie przygotowało kalendarza, my nie będziemy się oglądać na innych tylko działamy i z rok na roku każdy dokłada starań aby z roku na rok nasz kalendarz był lepszy, jak spojrzymy na nasz pierwszy z 2012 roku to rzec można, że był mega amatorski a później już było tylko lepiej, oto tegoroczny Kalendarz DKW na 2016.
Raz jeszcze dziękuję Wszystkim, którzy przyczynili się do powstanie tego kalendarza, oby następny był jeszcze lepszy