- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Dekawkowiec gaduła
i dalej kicha robię tak jak opisałeś po dodaniu i wysłaniu po chwili biała strona i tyle
Trudno mi powiedzieć bo nie widzę co robisz, ale spokojnie, jak inni mogą dodawać foty to tak samo i Ty możesz.
Spróbuj zmniejszy foty do rozmiaru 800x600 i spróbuj je dodać, jeśli nadal nic z tego to prześlij mi ja na maila to ja je dodam.
Sympatyk
Witamy na forum!
Dekawkowiec gaduła
udało się uffffff!!!!!!!!!!!!
Fajny.
Masz zamiar go remontować ?
Jeśli tak to proponuję ci założyć swój wątek w dziale DKW SB i tam chętnie będziemy śledzili postępy
Moja maszynka była w cięższym stanie i pewnie remont potrwa jeszcze długo ale wierz mi że warto.
Ostatnio edytowany przez indiana1979 (2011-01-24 16:02:26)
Dekawkowiec gaduła
dzięki za słowa otuchy najpierw muszę ją skompletować i ustalić z którego jest roku a dopiero potem zacznę nad nią pracować, brakuje mi kila rzeczy między innymi koła przód i tył kierownica ma poobcinane końcówki w ramie brak jest tylnych widelców nie mam jeszcze głowicy i wału
No wreszcie killer-rafal udało Ci się wrzucić foty, tak jak indiana1979 pisze załóż wątek w dziale DKW SB.
Motocykl masz w całkiem fajnym stanie, ma troche braków ale dla chcącego nic trudnego, brak także górnych części tylnego zawieszenia, ale być może matidkw ma jeszcze takie repliki na zbyciu, musiał być się go pytać.
Killerze, od razu widać, że to Sport 250 po tylnych, skośnych belkach ramy i "łyżwach" spod silnika (rama SB350). SB250 ma otwartą ramę z SB200. Nr silnika i ramy wskazują na 1937.
Oczywiście wątek w dziale DKW SB, bo Sport 250 należy do rodziny SB