- Ogólnopolskie Forum Motocykli DKW Auto Union -
Dekawkowiec
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1szt
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1szt
zdychawka 3 szt.
Ozzy 5 szt.
Kojot 3 szt.
Dariusz08 3 szt.
Remik 1 szt.
Zakrzepl 1 szt.
Komar 1 szt.
Johan 1 szt.
Karol 2 szt.
Smoku 2 szt.
Jaceksj. 1 szt.
killer-rafal 1 szt.
walec 2 szt.
pejter_aggro 1 szt
zdychawka 3 szt.
Indiana 1 szt.
MateSz 1 szt.
Ostatnio edytowany przez indiana (2019-12-07 10:53:21)
Do druku poszło 28 sztuk kalendarzy, lista jest zamknięta a dodruk już jest niemożliwy.
Cena za 1 szt. Kalendarza DKW 2020 rok wynosi 35 zł + koszt przesyłki (list polecony ekonomiczny)
1 szt - 50 zł (35 zł + 15 zł za przesyłkę)
2 szt - 85 zł (2x35 zł + 15 zł za przesyłkę)
3 szt - 125 zł (3x35 zł + 20 zł za przesyłkę)
Dziś do każdego zadeklarowanego wysyłam dane do przelewu na maila, proszę także pamiętać aby podać adres do wysyłki, gdyż nie zawsze adres z przelewu jest adresem zamieszkania.
Proszę aby w tytule, zapłaty Kalendarz DKW 2020 i nick z forum, nie wszystkich znam z imienia i nazwiska a tak ułatwi mi to pracę.
Kalendarze oczywiście będą wysyłane po zaksięgowaniu wpłaty na konto, wpłaty proszę dokonywać jak najszybciej, mam nadzieję że każdemu zależy na czasie aby kalendarz doszedł jak najszybciej.
Gdyby ktoś nie odstał maila proszę o pilny kontakt.
Oto wygrane zdjęcia do naszego KALENDARZA DKW 2020
Nie dotarły bo ich nie wysłałem, na spokojnie wyśle jak ustalę jakie kwoty są wysyłki
Kurierem Poczty Polskiej, Paczka48 kosztuje 14zł (strona www.sendit.pl). Do tego doliczyć musisz koperty i robociznę. Daj 20-25zł i po sprawie. Nie będziemy się szczypać o grosze
Kalendarze będę miał fizycznie w piątek lub najpóźniej poniedziałek.
W wolnej chwili, jak będę mógł usiąść do komputera, to powysyłam Wam dane do przelewu z kwotami do ilości zamówionych kalendarzy.
Kalendarze przyszły do mnie tuż przed świętami ale z rację mojego wyjazdu do domu nie miałem czasu zajęć się ich wysłaniem.
Tak oto prezentuje się nasz Kalendarz DKW na 2020 rok.
Do wszystkich, którzy złożyli zamówienia na Kalendarz DKW na 2020 wysłałem maila z danymi do wpłaty, proszę postępować zgodnie z wytycznymi abym nie pisała i nie szukał kto mi wysłał przelew bo nie wszystkich znam z imienia i nazwiska.
Przesyłki mam już spakowane, czekam na wpłaty i dane paczkomatu lub adres, na wpłaty czekam do 10.01.2020, po tej dacie jeśli ktoś wpłaci pieniądze zostaną mu zwrócone a zamówiony kalendarz lub kalendarze trafią do tych co zaspali jak co roku i już zadeklarowali się, że kupią gdy ktoś nie wpłaci.
Na kolor niebieski zaznaczam te osoby, które już zapłaciły, znaczkiem @ zaznaczyłem te osoby, które podały mi adres do wysyłki:
Ozzy
zdychawka @
Komar @
Jaceksj @
walec @
Petro aggro @
indiana @
Remik @
KAROL @
dariusz08 @
johan1 @
smoku @
killer-rafal @
zakrzepl @
Kojot
MateSz @
Przesyłki dla tych co już zapłacili są w drodze, inPost na maila i na SMS-a poinformuje Was o statusie przesyłki.